به گزارش خبرگزاری مهر، محققان آژانس دولتی حفاظت از باستان شناسی فرانسه در تازه ترین حفاریهایی که در فضایی به وسعت 5 هزار متر مربع در یکی از بلوارهای پاریس انجام دادند به قدیمی ترین ریشه های اولین حضور انسان در پاریس دست یافتند.
در این فضا ته نشستی از سنگ چخماغ به عمق سه سانتی متر کشف شد که در آن بقایایی از استخوان حیوانات و یک اردوگاه انسانی مشاهده می شود.
باستان شناسان فرانسوی با این کشف، فرضیه ای را مطرح کردند که نشان می دهد اولین حضور انسان در پایتخت فرانسه مربوط به گروهی از شکارچیان بوده است که در حدود 10 هزار سال قبل در این شهر اسکان یافته اند. این شکارچیان وسایل شکار خود را با چوب می ساختند و از آنها برای شکار حیوانات و جداکردن پوست آنها استفاده می کردند.
براساس گزارش روزنامه ایندیپندنت، این کشف نشان می دهد که اولین جمعیت انسانی در حدود 7 هزار و 600 قبل از میلاد و در دوره مزوزوئیک بین دو عصر پارینه سنگی و نوسنگی قدم به خاک پاریس گذاشته است.
شهر پاریس یکی از قدیمی ترین شهرهای باقی مانده از دنیای باستان است اما اکنون این بررسیها نشان می دهد که انسان سه هزار سال زودتر از آنچه که تاکنون تصور می شد وارد این شهر شده است.
قدیمی ترین شواهدی که تاکنون از اسکان انسان در این شهر در اختیار بود مربوط به عصر آهن بین 800 تا 500 قبل از میلاد بوده است. همچنین ژولیوس سزار گزارش داده است در منطقه ای که بعدها پاریس نامیده شد جمعیتی با عنوان "قبیله گال" ساکن بودند که در 53 قبل از میلاد "پاریسی" نامیده شدند.
نظر شما